Όροι χρήσης
Οι όροι που αναγράφονται αποτελούν για τον κάθε επισκέπτη του ιστοχώρου του Hellafarm.gr ανεπιφύλακτη δέσμευση και υποχρεωτική αποδοχή.

Απαγορεύεται: η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η διανομή, η προώθηση, η μεταβίβαση, η τροποποίηση, η αντιγραφή ολική ή μερική ή περιληπτική, η διασκευή, η εκμετάλλευση για οποιοδήποτε σκοπό, η μετάδοση, η πώληση και η απόδοση του περιεχομένου του ιστοχώρου του παρόντος, με οποιοδήποτε τρόπο και χωρίς την έγγραφη προκείμενη άδεια του εκδότη ή των εκδοτών ή του συνεργάτη ή των συνεργατών, καθώς και η παράφραση και η αναδημιουργία παραγώγων έργων που βασίζονται στο παρόν περιεχόμενο του ιστοχώρου, καθώς και το υπάρχον φωτογραφικό ή διαφημιστικό υλικό του Hellafarm.gr.

Το έγγραφο, φωτογραφικό ή διαφημιστικό υλικό του Hellafarm.gr έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σκοπό, καθώς μπορεί να μεταβάλλεται και να τροποποιείται οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Οι εκδότες, οι αρθρογράφοι, οι δημοσιογράφοι, και οι όποιοι συνεργάτες που μπορεί να συμμετέχουν στην δημιουργία έγγραφου υλικού για λογαριασμό του ιστοχώρου του Hellafarm.gr, ΔΕΝ φέρουν καμία ευθύνη για αποζημίωση σε περίπτωση έμμεσης ή άμεσης απώλειας ή και μελλοντικής ζημίας, απεναντίας, έχουν οι ίδιοι δικαίωμα αστικής ή ποινικής δίωξης (ανάλογα με το αδίκημα) προς τον οποιοδήποτε που θα δυσφημήσει ή θα συκοφαντήσει ή θα παραπληροφορήσει ή θα παραποιήσει προφορικά το όποιας μορφής περιεχόμενο του Hellafarm.gr.

Η χρήση των στοιχείων είναι αυστηρά προσωπική και αποκλειστική, και διατίθεται για αυτόν το σκοπό και μόνον. Οι συνέπειες για όποιον ή όποιους, και με οποιαδήποτε μορφή παρουσίας (φυσικού προσώπου ή

εταιρίας) παραπέσουν έναντι της υποχρεωτικής οροθέτησης του εν λόγω ιστοχώρου, διώκονται στα Ελληνικά ποινικά ή αστικά δικαστήρια και μόνον, ενώ η εκμετάλλευση χωρίς την άδεια του εκδότη ή των εκδοτών ή συνεργατών, επισύρει σωρεία κυρώσεων αστικών και ποινικών (αδίκημα) και μπορεί να ασκηθεί και να απαιτηθεί εις βάρος των, αποζημίωση για παραποίηση υλικού και διαφυγόντα κέρδη, και πάντοτε σύμφωνα με τα άρθρα και τους κώδικες περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το Hellafarm.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους χρήσεις του παρόντος ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση ενημερώνοντας απλώς την φόρμα με τις νομικές πληροφορίες.

Με την είσοδό του ο χρήστης αποδέχεται όλα τα παραπάνω τα οποία είναι στη διάθεσή του προς ανάγνωση και ενημέρωση εντός του ιστοχώρου Hellafarm.gr αμετάκλητα, ανεπιφύλακτα χωρίς ενδοιασμούς, και εκ των προτέρων.